Spelregler & Villkor

Vi i crew är superglada att ha dig med oss på äventyr! För att du ska riktigt roligt hos oss, trivas bra och för att vi ska kunna skapa roliga äventyr i vår superfina studio har vi ett gäng spelregler. Dessa villkor gäller och accepteras så fort du bokar något,  därför vill du läsa denna text noga innan du bokar något kul hos oss så att du har koll på vad som gäller.

Innan du bokar

Bokning är personligt bindande och din bokning och betalning gäller enbart för det event/produkt du bokat. Alla bokningar hos oss är personligt bindande. Med bokningar menar vi allt bokningsbart hos oss; kurser, workshops, möhippor, pole camps, resor och events. Det betyder att du inte kan återfå pengar när du har bokat och betalat. Betalning sker alltid innan du kan börja och din bokning är registrerad först när vi har din betalning. Ingen ångerrätt eller avbokning gäller då vi har högt tryck på våra evenemang.

Vi jobbar i små grupper och planerar noga kring våra evenemang. När du bokar hos oss planerar vi in dig i evenemanget du bokat in dig på, gör de inköp som krävs och planerar kring ditt deltagande. Därför har vi ingen möjlighet att hantera avbokningar som ett större gym. Vi ser fram emot din bokning och att få dela äventyr med dig!

Efter att du bokat

Om du går en sammanhängande kurs eller annan klass och är sjuk måste du anmäla detta till oss 6 timmar innan din klass börjar. Misslyckas du med att sjukanmäla dig i tid riskerar du att få betala full avgift för klassen, eventet eller kursen. Vi tar ut denna avgift för att skydda vår personal och medlemmar. Sena avbokningar skapar merarbete för instruktören och påverkar alla deltagare i klassens planering. Dina egna avbokade klasser kan inte alltid ersättas, så boka en kurs endast om du vet att du kan komma de flesta klasserna så att du inte missar spännande äventyr! Om du inte kan gå en hel sammanhängande kurs för att du jobbar obekvämt och du vet att du kommer behöva avboka flera finns det självklart alternativ för dig, så som drop-in-kort.

Om du har bokat ett event med bokningsavgift återfås inte detta vid avbokat event, kurs eller annan aktivitet.

Om instruktör avbokar klass meddelar denne avbokningen via email som angetts av elev vid bokning samt eventuellt meddelar detta i medlemsgrupp på Facebook för aktiva elever. En av instruktör avbokad klass ersätts med en annan klass. Kolla så att du angett rätt mailadress annars missar du information.

Om dessa villkor flertalet gånger bryts kan du bli avstängd från kursen och förlora ditt medlemskap utan möjlighet till återbetalning eller möjlighet att boka fler evenemang hos oss.

För reklamationer och avbokning på grund av skada eller sjukdom kontaktar du din instruktör och bifogar ett läkarintyg.
Distansavtal och ångerrätt 
Leveranser av e-kurser och material sker efter betalning skett.
Leveranser av produkter sker efter betalning från vår leverantör då vi ej erhåller eget lager.

Hur du bokar

Du hittar allting i schemat.

Kursavgift och bokningsavgift betalas i samband med bokning. Det betyder att du behöver betala direkt i kassan när du gör din bokning. Du är inte registrerad som deltagare innan vi har din betalning.

Alla bokningar är personligt bindande. Vid utebliven betalning tar vi ut påminnelseavgift.

Bokar du möhippa eller gruppevent betalar du hela summan för du vill boka.
Bokningen är inte registrerad utan betalning. Du måste ange KORREKT ORDERNUMMER I BETALNINGEN vid bokning annars kan du missa ditt event eller din kursplats då vi inte kan koppla din betalning till din bokning. Vi skriver detta stort då många har missat detta och det har blivit strul med deras bokade kurs eller event.
Dubbelkolla alltid ordernummer eller om du bokar möhippa/event så skriver du ditt namn och datum för eventet du bokat.

Presentkort 
Ingen ånger/bytesrätt. Presentkort/Innestående klasser osv. ska användas inom deras giltighetstid 6 månader.

Upphovsrätt
Allt material på denna webbplats, utdelat kursmaterial, inspelat material från klasser och evenemang är upphovsrättsskyddade.
Alla bokningar och köp, d.v.s både fysiska och online-produkter är skyddade enligt lagen om upphovsrätt. All olovlig kopiering och delning medför avstängning från kurser och medlemsgrupper. Inga pengar återfås vid avstängning av kurser eller evenemang vid brott mot våra villkor och upphovsrättskyddade produkter. Vid brott mot villkoren riskerar köparen att stängas av från framtida köp och bokningar på Poledance Sweden-studios.

Under träning

Säkerhet är väldigt viktigt för oss. Därför vill vi veta om du har några skador eller sjukdomar som kan påverka din upplevelse hos oss. Om vi vet om detta tidigare kan vi ge dig alternativa övningar och planera in rätt utrustning för detta.

Undvik följande

Hudkrämer och oljor ska undvikas. De gör stången hal vilket kan vara farligt för både dig, instruktörer och andra elever, så undvik att smörja in dig den dag du har din klass. Vi vill inte att smycken används på våra stänger, så vänligen bär inte heller ringar, armband eller klockor, de kan skada både dig och stängerna. Vi tar god hand om våra stänger så att de är säkra för alla.

Smärta eller skada?

Har du dåliga handleder bör du rådfråga din läkare innan du börjar träna hos oss då det är mycket vikt och tryck på handlederna beroende på vad du tränar hos oss. Informera din instruktör om övriga skador, sjukdomar eller åkommor. Poledance är inte heller en lämpligt under vissa perioder av en graviditet som nybörjare.

Superduper diskretion

Absolut diskretion gäller i alla våra studios och events! Du får gärna prata med andra människor om dina egna erfarenheter, men vänligen avstå från att kommentera de andra eleverna i kursen. Vi jobbar för att du ska känna dig trygg, så du är ansvarig för att bevara den känslan och säkerheten.
Ingen fotografering/filmning tillåts i lokalen under klasstid såvida det inte gäller ett slutet sällskap där alla medverkande har gett sitt OK till fotografering/filmning. Du får filma dig själv när instruktör gett sitt tillstånd.

Fräsch träning

Vi svettas och leker intensivt för det mesta, så efter varje klass sprayar vi yogamattor, stolar och poledancestänger med sprit som finns i studion och torkar av dem så de är rena och fräscha till nästa elev. Om du svettas mycket, ta med dig en liten handduk så du kan torka av dig och kanske extra kläder för att byta om. Våra instruktörer guidar dig hands-on med justeringar och om det inte känns bekvämt för dig behöver du bara säga till. Det är väldigt viktigt för oss att du är trygg och glad hos oss. Vid behov, fräscha gärna till dig lite innan klassen så att alla som är doftkänsliga samt instruktörer som justerar dig också får en trevlig träning.

För din säkerhet

Alla elever måste ha en egen och giltig hemförsäkring. Du är ej täckt av någon försäkring från studion under träning med oss varken i studion eller resor. För att kunna avancera till nästa nivå krävs att du deltagit i minst tre av fyra, sex av åtta klasser el åtta av tio etc och att din instruktör tycker att du är redo.

Du går inte automatiskt till Level 2 inom poledance efter att ha gått Level 1 en gång. Hos oss är instruktörerna noga med att kolla din utveckling under kurstiden. Vi jobbar hårt för att förnya och förändra varje kursomgång och har inget standardprogram så därför går våra elever gärna samma level flera gånger för att den är ny varje gång och för att ha en rolig, löpande träning. Prata med din instruktör/lärare inför nästa kursstart så du vet vilken Level du ska gå för att få ut så mycket som möjligt av din kurs.

Klädsel

Poledance

Valfria bekväma träningskläder som du kan röra dig fritt och obehindrat i. Gärna linne, shorts eller hotpants. Vi tränar barfota, i strumpor eller i klackskor. Du kommer att behöva köpa knäskydd och knästrumpor under kursens gång.

Floorwork

Tights eller knästrumpor, hotpants, linne eller långärmad tröja eller skjorta.

Styrka & Power Pole

Hotpants och träningsBH och/eller linne.

Yoga & Flexibility

Bekväma träningskläder såsom tights eller yogabyxor. Ta med varm tröja och strumpor att ta på dig efter klassen för att hålla dig varm. I studion har vi filtar till meditation men vill du ha en egen, ta gärna med dig en.

Känn dig som hemma

Känn dig som hemma och håll rent och snyggt, tvättorka efter dig. Efter varje klass tvättar du stång och yogamatta med sprit som tillhandahålls i studion. Rulla ihop yogamattan snyggt, ställ undan efter dig. Använd papperskorgarna. Håll toan fräsch efter dig. Sunt förnuft gäller och mysfaktorn är högre när man plockar undan efter sig. Instruktörerna ska fokusera på undervisning, inte på att plocka klädlappar, godispapper eller flaskor. Så var hövlig, plocka undan efter dig och ha det mysigt i vår fina studio!

Viktigast av allt

Kom ihåg att alla i din klass är nybörjare. Ingen förväntar sig att du ska kunna allt på en gång, det är ingen som kan. Man tävlar inte med någon och alla avancerar i sin egen takt. Vårt team bygger klasser som handlar om att lära dig acceptera dig själv precis som du är samt stärka ditt självförtroende, självkänsla och dina muskler. Vi jobbar med att möta oss själva och lära oss våra framsteg och gränser. Vårt mål är du ska gå ifrån klassen och känna dig stärkt, med högre självkänsla och en stolt hållning!

Skryt

När du kommer till studion kan du checka gärna in på det event du ska på Poledance Växjö genom att tagga oss på FB eller IG @poledancesweden #poledancevsweden #PDSWE

Om du har några som helst frågor eller funderingar, skicka gärna en röksignal eller hoppa in HÄR och skicka ett meddelande!

Undervisning

Säkerhet är vår högsta prioritet. Av denna anledning undervisar våra instruktörer endast i våra lokaler och inte privat eller utanför studion om det inte är ett studioevent under sin anställningstid.

Våra elever är inte tillåtna att bedriva undervisning hemma av andra personer under sitt medlemskap hos oss.

Vi tar säkerhet på största allvar och tar med det som en stor del av undervisningen. Av den anledningen är våra lokaler, medlemskap undervisning och instruktörer anpassade efter detta.

Välkommen till äventyret!

Crew