En bättre After Work-upplevelse

En AW för dig som förtjänar en extra guldkant

Vi har något alldeles särskilt för våra företagskompisar! Efter en AW hos oss kommer ni lämna studion fyllda av energi, inspiration, glädje och väldigt, väldigt svettiga. Välkomna på en annorlunda AW-upplevelse.

Arbetsveckan började tufft. Ni förtjänar en guldkant inför resten av veckan, umgås, göra någonting roligt, lämna jobbet på jobbet och slappna av där någon annan har ansvaret en stund.
Men vad ska man göra?
We got you! Vårt AWpaket är guldkanten ni förtjänar och är fyllt av spänning, glädje och energi! Självklart med tilltugg och en drink för den ultimata upplevelsen.

Ni glider in i studion, redo för äventyr, kastar av er skorna och placerar er bekvämt i vår lounge. En drink väntar bredvid gott tilltugg och musiken dunkar mysigt i bakgrunden. Medan ni förväntansfullt njuter och minglar förbereder instruktören ert äventyr. Efter en stund kommer instruktören och hämtar er. Äventyret startar.

 

Er AW Femme Dance Experience har börjat! Ni har valt att prova en, flera eller alla våra dansstilar och får leka med

  • Poledance
  • High Heels
  • Hip Hop
  • Chairdance

Ni dansar, skrattar, svettas och leker i en och en halv timme innan kroppen och musklerna är helt slut! Svettiga, glada och berikade med nya upplevelser ni aldrig trodde att ni skulle ha i bagaget lämnar säger vi adjö och hoppas vi ses igen.

Praktisk information

Info & bokning

  • Offert
  • Ni skickar oss önskat datum och tid

Mer information fås i samband med bokning, kontakta oss med era frågor

När vill ni boka er AW Femme Dance Experience?

Kontakta oss idag!